Sivut

perjantai 16. helmikuuta 2018

Ystävänpäivänä saapui hän


Heipsan hops.

Vuosien odotuksen jälkeen on nukkeperheeseen liittynyt uusi jäsen! Kyseessä on yksi pitkäaikaisimmista grailin maljoistani, Taeyang Hash!

Hän on 17- vuotissyntymäpäivälahjani, mutta saapui ystävänpäiväksi jonkin aikaa myöhemmin. Jos jotakuta kiinnostaa, hän on ostettu käytettynä Suomesta.

Olen entistä ihastuneempi malliin, jännä kuinka erilaiselta nukke tuntuu, kun se on vihdoin omissa käsissä. Mitä nyt olen pikaisesti ehtinyt kouluhommilta kuvia räpsimään, hän on ihana kuvattava!

Sitten lisätietoa herran hahmosta. (tarkoitus olisi päivittää nukkeprofiilit aika nopsaan ajan tasalle, sekä kuopuksen että muidenkin)

Hänet tunnetaan nimellä Tomo. Sukunimi on vielä hakusessa, pallottelen kahden vaihtoehdon välillä. Tomo on Kazuon entisiä koulukavereita ja miekkoset ovatkin yhdessä ;3

Persoonaa olen kaavaillut etukäteen, mutta sekin saattaa mennä uusiksi. Minulla on tapana käydä näin usein, suunnittelen kaiken etukäteen ja kun nukke saapuu, se vaikuttaakin erilaiselta tyypiltä ja planit menee uusiksi x)

Herralla on slim male- obitsu, vaihdetut simmut ja nenävarressa killuu entisen omistajan kiinnittämä bridge sekä korvakorut. Myyjä kysyi, haluanko pitää lävärit. Olen aina halunnut nukelle bridge- lävistyksen, joten tottakai halusin pitää sen! Nukella oli tosin myös kulmakoru, joka puolestaan sai luvan lähteä.

Toivottakaa Tomo tervetulleeksi!


-PussiahmaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimalla saat hymyn huulillemme! :3