Sivut

torstai 30. marraskuuta 2017

Kuvasia räntäpäivältäHei jälleen! ^^

Tänään kohdalle osui etäpäivä koulusta ja hyödynsin sen ottamalla kuvia. Kovinkaan montaa ei näitä kumminkaan ole ja uskon saavani sen sään puolesta anteeksi x)

Olisikin edes satanut lunta! Mutta ei, räntää tuli taivaan täydeltä. Lumisateessa kuvaaminen ei muutenkaan kuulu suosikkeihini mutta räntä vielä kasteleekin kaiken! Kuvat on otettu suhteellisen nopeasti, sillä Kazuo kerkesi kaatuakkin kerran ja herran peruukki ja vaatteet kastuivat. Itsekkin olin aivan litimärkä sisälle ehdittyäni.

Toivotaan, ettei kauhea sää näy kuvista.

Tätä seisomiskuvaa ottaessani Kazuo horjahti ja olin liian hidas ottamaan kiinni- ja kuinka ollakkaan makasi pian selällään räntäruohikossa xC

Olen kumminkin aika ylpeä että sain sen edes seisomaan tuossa säässä! Ruoho oli liukasta ja paikka ei edes ollut tasainen vaan oikeastaan pieni rinne. Olen miettinyt Kazuolle uutta peruukkia ihan säälittävän kauan enkä ole saanut aikaiseksi tilata sitä! Jospa kuitenkin kohtapuoliin.  Ai, olen vähän kyllästynyt silmiinkin. Tummanharmaa tai harmaa yleensä on inhokkivärini. Haluaisin saada Kaxuolle vähän värikkäämpää lookkia. Ja lävistyksiä.

Postailin kuvia myös Instan puolelle, kurkkaa @satukirjannuket ! ^^ Siellä olen aktiivisempi!


-Pussiahma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimalla saat hymyn huulillemme! :3